Cum folosim manusa de masaj Mitt Hotspot pentru calul nostru?

Cum folosim manusa de masaj Mitt Hotspot pentru calul nostru?

Există multe moduri diferite de a utiliza acest dispozitiv portabil „la îndemână”, care oferă atât masaj, cât și căldură, atât pentru cai, cât și pentru proprietarii/călăreții acestora. Încărcați bateria, astfel încât ledul de pe încărcător să devină verde și suntem gata!

Prezentarea Hotspot-ului calului tău.
Vă sugerăm să permiteți calului dvs. să adulmece Hotspot-ul în timp ce acesta este oprit. Acest lucru este deosebit de important pentru caii nervoși sau cei suspicioși de lucruri noi. Dacă calul dvs. este fericit, puteți începe să mângâiați Hotspot-ul peste corp într-o mișcare similară cu cea de îngrijire. După aceasta, puneți Hotspot-ul pe o setare scăzută și continuați să-l atungeti peste corp și asigurați-vă că sunt confortabili înainte de a crește intensitatea.

Alegerea setării dvs
Există 2 tipuri de masaj din care puteți alege, pe lângă căldură.

CATEGORIE

Opțiunea de buton albastru pentru masaj continuu este concepută pentru a fi utilizată prin trecerea acestuia peste grupuri mari de mușchi pentru un masaj total. Acest lucru asigură că fiecare mușchi primește același „mesaj” de către mănușă. Asigurați-vă întotdeauna că vă mișcați în direcția părului și ajustați setările joase, medii și ridicate în funcție de preferințele cailor dvs. și pentru ce îl utilizați. În mod ideal, petreceți 2 minute pe fiecare grup muscular principal și apoi repetați acest lucru pe cealaltă parte a calului sau a poneiului.
Equilibrium Massage Mitt - hotspot – Equiara EQ
Pentru a viza o anumită zonă de pe calul tău
Opțiunea de buton de masaj ciclic violet este ideală pentru a viza zonele de pe calul tău. Această setare trece printr-un „ciclu” care include vibrații, oscilații și acțiuni de pulsare pentru a lucra mușchiul în moduri diferite. Când utilizați doar vibrația în același loc, aceasta poate provoca uneori o senzație de „amorțire” - motiv pentru care aceasta este cea mai bună opțiune pentru a viza un anumit mușchi. Din nou, in functie de calul tau si de situatie, poti alege dintre intensitati joase, medii sau mari si sa folosesti 5-10 minute pe aceeasi zona. Daca calul tau este fericit, poti pune si putina greutate in spatele manusii pentru un masaj mai intens.

Utilizarea funcției de căldură pentru calul dvs
Butonul roșu pornește și dezactivează opțiunea de încălzire. Acesta este ideal pentru o sesiune blândă pentru a ajuta circulația sănătoasă și perfecta pentru caii sensibili, cei care se întorc la lucru sau ajută la încălzirea mușchilor înainte de întindere sau exerciții. Poate fi folosit alături de opțiunile de masaj, totuși vă recomandăm ca pentru a obține cel mai bun efect, căldura să fie concentrată pe o zonă mică, așa că este cel mai bine utilizată singur sau împreună cu masajul ciclic pentru a viza o anumită zonă. Căldura poate fi folosită până la două sesiuni consecutive (20 de minute) într-un singur loc.

 

Alegerea setărilor scăzute, medii și ridicate.

Intensitate scazuta Intensitate medie Intensitate inalta
Pentru sesiunile introductive, pentru a ajuta la răcirea după exerciții sau pentru un cal deosebit de sensibil. Accesați setarea de zi cu zi pentru a utiliza înainte de antrenament și întreținere generală. Daca calul tau prefera un masaj mai intens, daca are blana groasa sau este usor supraponderal.

 

În general, vă recomandăm întotdeauna să introduceți Hotspot-ul calului dvs. folosind intensitatea scăzută și să treceți la mediu sau înalt numai după ce sunteți mulțumit că sunt încrezători în el. În timp ce majoritatea cailor acceptă utilizarea sa imediat, dacă un cal este suspicios sau nervos, ei nu se vor simți înclinați să se relaxeze și să profite la maximum de beneficiile pe care le oferă căldura și masajul.

 

Bateria și încărcătorul
O încărcare completă poate dura până la 12 ore și ar trebui să dureze sesiuni de 10 x 10 minute cu căldură și la maxim în Hotspot. Când se încarcă, indicatorul luminos al încărcătoarelor va fi roșu, până când bateria este încărcată și ledul devine verde. Când sunteți gata, puteți conecta bateria la Hotspot-ul dvs. deschizând baza Hotspot-ului folosind urechile roșii și conectând bateria la cablu.
 Equilibrium Massage International Charger - Food4paws                   Equilibrium Massage Mitt Hotspot from Equilibrium Products – Riding &  Harness Stuff
Utilizarea căldurii va absorbi mai multă energie din baterie decât masajul. Când bateria nu mai are suficientă putere pentru a rula căldura, toate pictogramele de pe panoul de control vor clipi și se vor opri. Când se întâmplă acest lucru, veți putea folosi în continuare masajul pentru o perioadă de timp, totuși bateria va trebui încărcată complet din nou înainte de a putea utiliza din nou funcția de încălzire a Hotspot-ului.

Nu utilizați pe următoarele:

– răni deschise, răni noi sau umflături noi (primele 48 de ore)
– unde există suspiciunea de infecție sau tumori maligne
– evitați masarea zonelor osoase precum greabănul, vârful umărului și șoldul
– nu aplicați mai mult de 2 cicluri consecutive de căldură într-un singur loc

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.