Despre noi

Totul a inceput in jurul sportului Polo. Polo și caii săi sunt rădăcinile HV POLO. Acest sport și-a dovedit atracția magică pentru toți cei care doresc să se bucure la maxim de un stil de viata bun. HV POLO este un brand de stil de viață la modă inca din 1985, cu o bogată istorie ecvestră în îmbrăcăminte, accesorii și echipamente de echitație, distribuite cu succes în peste 15 țări.

 

AND-ul produsului nostru este îmbrăcămintea sportivă ecvestră cu moștenire in sportul Polo. Traducem eleganța de elită a poloului către un public mai larg de călăreți cu colecții la modă, clasice, sportive, colorate și detaliate. Un lux accesibil, care este aspirațional, dar fundamentat, de înaltă clasă, dar comercial. Este îmbrăcăminte sport inspirată de polo pentru iubitori ai sportului ecvestru elegant la un preț accesibil.

 

HV POLO & HV SOCIETY creează colecții elegante de îmbrăcăminte de sport ecvestru pentru călărie și călăreț, atat pe teren, cat si in viata de zi cu zi. Îmbrăcămintea de cai este la fel de importantă pentru noi ca îmbrăcămintea călăreților și oferim o selecție extinsă de modă și accesorii pentru cai, care oglindesc moștenirea Polo care reprezinta marca noastră. Colecțiile noastre au întotdeauna obiective noi și proaspete de la culoare, siluete, țesături, fire, lucrări de artă, broderii detaliate și actualizări sezoniere.